PROGRAMS

Become a dive professional

Become a dive professional

Είστε κατάλληλοι για αυτό το πρόγραμμα;

Αν είστε άνετοι στο νερό και επιθυμείτε να κάνετε καταδύσεις ως ψυχαγωγική δραστηριότητα ή πιθανή σταδιοδρομία, τότε το πρόγραμμα Open Water είναι το πρώτο βήμα για να γίνετε ειδικός δύτης. Η πιστοποίηση Open Water είναι η καρδιά κάθε προγράμματος κατάδυσης και το κλειδί σας στον κόσμο καταδύσεων, όπου κι αν πάτε για διακοπές.

Ελάχιστη ηλικία: 10 (Junior Open Water Designation)

Αν δεν έχετε χρόνο, παρακαλούμε να ρωτήσετε σχετικά με το Πρόγραμμα Κατάρτισης Scuba Diver ή το Πρόγραμμα Παραπομπής Diver που μπορεί να επιτευχθεί σε 2 ή λιγότερες ημέρες.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ SCUBA

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Το πρόγραμμα Advanced Scuba Diver είναι ένα μάθημα μεσαίου επιπέδου για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το Open Water Course και θα ήθελαν να συμμετάσχουν περισσότερο στην κατάδυση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την ολοκλήρωση του προχωρημένου επιπέδου είναι να μπορείτε να αισθανθείτε πιο άνετα στο υποβρύχιο περιβάλλον κάτω από διάφορες συνθήκες.

Το Advanced Diver Course θα σας προσφέρει την δυνατότητα πλοήγησης με φυσική πλοήγηση, νυχτερινές καταδύσεις, βαθιές καταδύσεις, καταδύσεις αναζήτησης και ανάκτησης, καταδύσεις κλπ. Το μάθημα αποτελείται από 5 καταδύσεις ανοικτού νερού και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις καταδυτικές σας ικανότητες καθώς σας εισάγει σε νέες υποβρύχιες δραστηριότητες. Επίσης, κάθε βουτιά περιπέτειας που αναλαμβάνετε στο προηγμένο μάθημα μετράει προς την σχετική πιστοποίηση ειδικότητας.

Ποιος πρέπει να κάνει το Advanced Scuba Diver Program;

Δύτες που επιδιώκουν να βελτιώσουν το επίπεδο δεξιοτήτων τους και να εξερευνήσουν νέα και πιο απαιτητικά καταδυτικά περιβάλλοντα (ναυάγια, βαθιά νερά, κλπ.), καθώς και δύτες που θα ήθελαν να ανέβουν στη σκάλα καταδύσεων.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ: Ανοιχτό νερό δύτης

Ελάχιστη ηλικία: 12 (Junior Open Water ονομασία)

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ SCUBA

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Όπως αυτοί από εσας που είναι ήδη δύτες γνωρίζουν - ανεξάρτητα από το πόσο καταδύσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν αρκεί. Δεν είναι αρκετό, δηλαδή όταν είναι κάτι που μας αρέσει τόσο καλά. Αν έχετε μείνει μακριά από το νερό για λίγο, το DIVE ADVENTURES έχει ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν ένα ψάρι την πρώτη φορά που θα χτυπήσετε το νερό. Το DIVE ADVENTURES Scuba Review είναι ένας οδηγός μελέτης στο σπίτι, ο οποίος σας επιτρέπει να αναθεωρήσετε τις δεξιότητες και τις πληροφορίες που έχετε μάθει χρόνια πίσω. Μαζί με αυτό, η επάρκεια σας θα αξιολογηθεί τόσο στο νερό όσο και έξω. ΚΑΙ, φυσικά, το προσωπικό μας θα είναι πάντα βολικό κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής σας για να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας. Ένας αποτελεσματικός, οικονομικός τρόπος για να εξασφαλιστεί η συνεχής άνεση στο νερό είναι η πορεία Scuba Review. Είναι διασκεδαστικό και είναι εύκολο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Το μάθημα Rescue Diver είναι ένα προχωρημένο μάθημα επιπέδου για άτομα που έχουν ολοκληρώσει την πιστοποίηση Advanced Scuba Diver και που θα ήθελαν να διαχειριστούν πιθανές καταστάσεις έκτακτης κατάδυσης, να εντοπίσουν δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις και να βοηθήσουν δύτες που έχουν ανάγκη. Το μάθημα διάσωσης είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην αυτο-διάσωση καθώς και να σας παρουσιάσουμε τις τεχνικές που θα χρειαστείτε για τη διάσωση / βοήθεια σε άλλους δύτες που έχουν ανάγκη. Επίσης, σε αυτό το μάθημα θα επιτύχετε μια βασική πιστοποίηση πρώτων βοηθειών και CPR που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σε καταστάσεις εκτός ύδατος. Εάν επιθυμείτε να αισθάνεστε πλήρως προετοιμασμένοι να χειριστείτε οποιαδήποτε έκρηξη σε περίπτωση δύτης, το Rescue Diver Course θα είναι ένα ουσιαστικό μάθημα για να αναλάβετε. Το Σώμα Διάσωσης θα γίνει σύντομα για να καταδύσεις τι έχουν γίνει η πρώτη βοήθεια και η CPR σε εμάς στην καθημερινή ζωή. Όμως, το καλύτερο πράγμα για το Rescue Course είναι ότι αν το πάρουν όλοι, κανείς δεν θα χρειαζόταν ποτέ να το χρησιμοποιήσει. Δεν θα ήταν υπέροχο! Έτσι, κάνετε το μέρος σας για συνεχή ασφάλεια δύτης και εγγραφείτε τώρα στο επόμενο μάθημα διάσωσης.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ: Advanced Scuba Diver & amp; Μάθημα πρώτων βοηθειών γιατρού

Ελάχιστη ηλικία: 15

ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Είτε είστε νέος στο άθλημα και θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα συναρπαστικά δυναμικά καταδύσεων, είτε ένας έμπειρος δύτης που αναζητά νέο ενδιαφέρον, η εκπαίδευση DIVE ADVENTURES Specialty Diver είναι για εσάς. Μπορείτε να ανοίξετε νέες περιοχές υποβρύχιας ενδιαφέροντος ή να ενισχύσετε τις υπάρχουσες δεξιότητες σε πάνω από δέκα υποκείμενα ειδικής ειδικότητας. Στη σχολή εκπαίδευσης DIVE ADVENTURES μπορείτε να βρείτε μαθήματα σε κάθε στάδιο κατάδυσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑΣ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Δημιουργήστε κάτι για να μοιραστείτε με άλλους και να ενισχύσετε τις μνήμες εισάγοντας στο DIVE ADVENTURES Underwater Photography Course. Η φωτογραφία παρέχει τη συγκίνηση του κυνηγιού χωρίς να βλάπτει τη θαλάσσια ζωή. Αυτό το μάθημα καλύπτει τη βασική υποβρύχια φωτογραφία με ιδιαίτερη έμφαση στις πρακτικές φωτογραφικές τεχνικές. Ορισμένα άλλα θέματα που θα καλύπτονται είναι το φως, η φωτογράφηση με φλας, ο χειρισμός της φωτογραφικής μηχανής, η σύνθεση, οι φωτογραφικές αρχές και η φροντίδα και συντήρηση του εξοπλισμού.

Να είστε σε θέση να απολαύσετε την κατάδυση σας ξανά και ξανά έχοντας τις ικανότητες που διδάσκονται σε αυτό το μάθημα.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ: Ανοιχτό νερό δύτης

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Έχετε ονειρευτεί ποτέ ότι είστε πειρατής; Ή καλύτερα, όνειρο να ανακαλύψεις τους θησαυρούς των πειρατών; Μπορείτε να κάνετε κάποια από τα όνειρά σας πραγματικότητα με καταδύσεις για άγκυρες, και πολλά άλλα. Αυτό το εξειδικευμένο μάθημα DIVE ADVENTURES αναπτύσσει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την ασφαλή κατάδυση στο ναυάγιο. Ο σχεδιασμός, οι διαδικασίες οργάνωσης, οι τεχνικές, τα προβλήματα και οι κίνδυνοι της κατάδυσης ναυαγίων καλύπτονται διεξοδικά. Συνδυάστε την περιπέτεια των ονείρων σας με την τεχνογνωσία που αποκτήσατε από την κατάλληλη εκπαίδευση.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Προηγμένο ανοιχτό νερό

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Το εξειδικευμένο μάθημα εξοπλισμού θα εξοικειώσει τους δύτες με τη λειτουργία και τη συντήρηση του εξοπλισμού, την ελαφριά εξυπηρέτηση, τη θεωρία και τις αρχές λειτουργίας του καταδυτικού εξοπλισμού, τις διαδικασίες συντήρησης και απλές προτάσεις για άνετες διαμορφώσεις εξοπλισμού. Το μάθημα θα περιλαμβάνει επίσης κοινά προβλήματα με τον εξοπλισμό και τις συστάσεις για τη συντήρηση και την αποθήκευση του εξοπλισμού. Θα συμπεριληφθεί επίσης μια εικόνα για νέα προϊόντα. Γι 'αυτό, πρέπει να το κάνετε αυτό στο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης επειδή οι εκπαιδευτές στο DIVE ADVENTURES μπαίνουν πραγματικά στον εξοπλισμό και βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την αξία του χρήματός σας.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ: Ανοιχτό νερό δύτης

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΥΧΤΑ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Η κατάδυση μετά τον ήλιο είναι μια σχεδόν απερίγραπτη εμπειρία που πάντα θυμόμαστε. Η νυχτερινή ζωή σε έναν ύφαλο είναι μοναδικά διαφορετική από τη ζωή στον ίδιο ύφαλο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χταπόδι, πέτρινα καβούρια, αστακομακαρονάδες και ύπνου ψαριού είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δουν σε μια βουτιά νύχτας. Τα χρώματα εντείνονται από το τεχνητό φως από τα φώτα κατάδυσης. Αυτό το μάθημα είναι να προετοιμάσει τον δύτη να βουτήξει με ασφάλεια τη νύχτα. Περιλαμβάνει σχεδιασμό και προετοιμασία καταδύσεων, διαδικασίες, τεχνικές, προβλήματα και κινδύνους κατάδυσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η εμπιστοσύνη που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης θα επιτρέψει σε κάθε δύτη να είναι άνετη στην ημέρα ή τη νύχτα.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ: Ανοιχτό νερό δύτης

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΠΝΟΥ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Καταδύσεις σπηλαίων ορίζεται ως μια κατάδυση που γίνεται μέσα στη φωτεινή ζώνη μιας σπηλιάς. Η φωτεινή ζώνη είναι το τμήμα της σπηλιάς από το οποίο το φυσικό φως που φωτίζει τις εισόδους είναι ορατό ανά πάσα στιγμή. Με σωστή εκπαίδευση, μπορεί να κερδηθεί εμπιστοσύνη για την ασφαλή διερεύνηση παλαιών πλημμυρισμένων ανθρακωρυχείων που αναζητούν αντικείμενα από το παρελθόν ή βρίσκουν απολιθώματα ενσωματωμένα στους βράχους ενός σπηλαίου. Η διαχείριση της κατανάλωσης αέρα, ο χειρισμός των υφάλων και ο φωτισμός είναι μόνο μερικές από τις δεξιότητες που διδάσκονται σε αυτό το μάθημα ειδικότητας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Προηγμένο ανοιχτό νερό

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Να είστε εκπαιδευτής / p> Πολλά από τα ναυάγια και τα ελάφια που θέλουν να εξερευνήσουν βρίσκονται πέρα ​​από το βάθος των 18 μέτρων (60 πόδια), το οποίο για έναν αθλητικό δύτη θεωρείται η αρχή της Deep Diving. Τι είναι τόσο μαγικό σε βάθη 18 μέτρων (60 πόδια) και πέρα; Γιατί πρέπει να υπάρχουν διαφορετικές διαδικασίες; Πώς μπορώ να προχωρήσω βαθύτερα χωρίς να προκαλώ άσκοπο στρες και πίεση για τον εαυτό μου και τον φίλο μου; Ελάτε να μάθετε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα στο Dive Diver Course. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για βαθύτερες καταδύσεις. Περιλαμβάνει σχεδιασμό, διαδικασίες οργάνωσης, τεχνικές, προβλήματα, ειδικό εξοπλισμό, έλεγχος πλευστότητας και φθίνουσες γραμμές.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Προηγμένο ανοιχτό νερό

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

"Ω, όχι! Έβγαλα το νέο μου αλιευτικό πόλο στο πλοίο. Το μάθημα αναζήτησης και αποκατάστασης μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ευτυχές τέλος ή την απώλεια ενός αλιευτικού πόλου. Θα εμφανιστούν διαφορετικά μοτίβα αναζήτησης για να εξασφαλιστεί πλήρης κάλυψη της περιοχής. Με τη γνώση που αποκτήθηκε από το τμήμα διάσωσης αυτού του μαθήματος, ένας δύτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί σακούλες ανελκυστήρων και άλλες τεχνικές για να φέρει βαριά αντικείμενα, όπως άγκυρες, στην επιφάνεια. Ατελείωτα οφέλη είναι διαθέσιμα για τον δύτη που ολοκληρώνει αυτή την ειδικότητα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Προηγμένο ανοιχτό νερό

ΟΔΗΓΟΣ MASTER SCUBA

Η βαθμολογία Master Scuba Diver είναι η υψηλότερη μη εκπαιδευτική βαθμολογία που απονέμεται από την DIVE ADVENTURES. Πρόκειται για μια ταξινόμηση δύτης εμπειρογνωμόνων, που υποδηλώνει ανώτερη επιτυχία, και είναι η πιο πολυπόθητη βαθμολογία αθλητικών καταδύσεων που υπάρχουν. Η πιστοποίηση Master Scuba Diver επιτυγχάνεται με την απόκτηση πιστοποιητικού Rescue Diver και πέντε μαθήματα ειδικότητας της επιλογής σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Η πιστοποίηση εμπειρογνώμονα δύτη είναι για το "παλιό χρονόμετρο" που δεν έχει ποτέ πιστοποιηθεί και βρίσκει όλο και πιο δύσκολο να αγοράσει αέρα και να κάνει καταδύσεις σε σκάφη με τσάρτερ. Οποιοσδήποτε δύτης που έχει καταδύσεις για τουλάχιστον δύο χρόνια και έχει απόδειξη για τουλάχιστον 20 καταδύσεις ανοικτού νερού μπορεί να υποβάλει αίτηση για πιστοποιητικό πείρας δύτης.

LEADER ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Ένας οδηγός καταδύσεων δερμάτων είναι εκπαιδευμένος και εξουσιοδοτημένος να διδάσκει και να πιστοποιεί ανεξάρτητα τα μαθήματα Skin Diver. Λόγω της αύξησης και της δημοτικότητας τέτοιων δραστηριοτήτων κατάδυσης δέρματος, όπως η ψαροντούφεκο και η ελεύθερη κατάδυση, αυτή η θέση μπορεί να αποκομίσει σημαντικά οφέλη από μόνα τους. Πολλοί ηγέτες καταδύσεων προσφέρουν τέτοιου είδους κατάρτιση αποκλειστικά, ενώ άλλοι θεωρούν την αξιολόγησή τους ως ένα βήμα προς την κατεύθυνση να γίνουμε εκπαιδευτές που έχουν εξουσιοδοτηθεί να εκπαιδεύουν και να πιστοποιούν προγράμματα κατάδυσης.

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Η ηγεσία, η περιπέτεια και τα ταξίδια είναι μόνο λίγα από τα οφέλη που θα αντιμετωπίσετε από την ικανοποίηση της ολοκλήρωσης του προγράμματος DIVE ADVENTURES Divemaster. Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος θα μάθετε και θα αναπτύξετε δεξιότητες καθοδήγησης άλλων υποβρυχίως, εργάζοντάς σας ως βοηθός ασφαλείας για διδασκαλία, οργάνωση καταδυτικών δραστηριοτήτων και διεξαγωγή καταδύσεων. Όλα αυτά και πολλά άλλα θα επιτευχθούν μέσα από την εμπεριστατωμένη εκπαίδευση στο σκάφος του waterman, τις καταδυτικές δεξιότητες και τη γενική γνώση των καταδύσεων. Όλα θα περιγραφούν με συγκεκριμένες οδηγίες και εκτεταμένο εκπαιδευτικό υλικό.

Το Divemaster Course - μια σημαντική δέσμευση από μέρους σας να γίνετε πραγματικός επαγγελματίας κατάδυσης και ένα αναπόσπαστο βήμα στο μάθημα ανάπτυξης διδακτικού προσωπικού, όπως διδάσκεται από το DIVE ADVENTURES. Μη διστάσετε να έρθετε και να συζητήσετε τις διαθέσιμες ευκαιρίες απασχόλησης.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ: Προηγμένο ανοικτό νερό και διάσωσης διάσωσης

Βοηθός βοηθού

Να είστε εκπαιδευτής / p>

Ένας Βοηθός Εκπαιδευτής πρέπει να έχει υπομονή, κατανόηση και επιθυμία να βοηθήσει τους άλλους να μάθουν για καταδύσεις. Ο Βοηθός Εκπαιδευτής εξουσιοδοτείται να διδάσκει κατάδυση υπό την άμεση επίβλεψη εκπαιδευτή και είναι στην καλύτερη δυνατή θέση να αναπτύξει τις δικές του εκπαιδευτικές ικανότητες. Η βαθμολογία μπορεί να είναι ένα βήμα στο δρόμο για την πιστοποίηση εκπαιδευτικών ή σε εθελοντική βάση.

Αντιστοιχίστε το χρόνο, το ταλέντο και τα ενδιαφέροντά σας με τα προγράμματα DIVE ADVENTURES και απολαύστε την ενίσχυση των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων καταδύσεων.

ΟΔΗΓΟΣ

Ένας εκπαιδευτής είναι ένα πρόσωπο αφιερωμένο στο σύνθημα της ασφαλούς κατάδυσης μέσω της εκπαίδευσης. Ως εκπαιδευτής μπορείτε να είστε το δικό σας πρόσωπο ενώ βοηθάτε τους άλλους να αναπτύξουν τις καταδυτικές τους δεξιότητες. Ένας εκπαιδευτής είναι ένα πρόσωπο στο οποίο οι άλλοι αναζητούν ηγεσία και γνώση. Η DIVE ADVENTURES χαιρετίζει τη συμμετοχή σας. Εάν θέλετε να εργαστείτε, αν είστε πρόθυμοι να οδηγήσετε άλλους, αν πιστεύετε ότι για να εκπαιδεύσετε το καλύτερο πρέπει να είστε ο καλύτερος εκπαιδευμένος, να γίνετε εκπαιδευτής εκπαιδευμένος από το DIVE ADVENTURES. Ενώστε τα καλύτερα.

Ενημερώστε μας αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.